16%

Adaptor UGREEN USB-A la USB-C 3.0 (gri) 50533

UGREEN
40,99 RON 49,14 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
UGREEN
Cod produs - SKU 020837
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Adaptor UGREEN pentru cablu cu conector USB-C
 
Adaptorul UGREEN vă permite să utilizați un cablu cu un conector de tip C în intrarea USB.Este extrem de util nu doar in viata de zi cu zi, ci si in deplasare, pentru ca nu trebuie sa iei cu tine mai multe incarcatoare.Doar unul și adaptorul UGREEN.Adaptorul acceptă, de asemenea, căști cu mufă USB-C conectată la un computer cu Windows 10.
 
border=0

 

 
Scop universal
 
În plus la capacitatea de a utiliza adaptorul atunci când utilizați încărcătorul, îl puteți utiliza și când lucrați pe un laptop, de exemplu pentru transferul de date.Cu standardul USB 3.0, viteza de transfer de date este de până la 5 Gb/s.

 
border=0

 

 
Perfect pentru mașină
 
Adaptorul va funcționa bine și în mașină când utilizați un încărcător de mașină.Este compatibil atât cu încărcătoarele auto, băncile de alimentare, cât și cu încărcătoarele standard, iar suportul pentru încărcare rapidă QC 3.0/2.0 vă va permite să reîncărcați rapid puterea dispozitivului conectat.
 
border=0
 
 
Specificatii

 

Model US276
Culoare Gri
Material Aluminiu
Functie Transfer date
Dimensiuni 19 x 7,2 x 22,8 mm
Viteza transfer date pana la 5 Gb/s
Conectare USB 3.0 la USB-C 3.1
Tehnologie incarcare rapida                  QC 3.0/2.0, to 3A

Detalii

SKU
020837
Greutate
0.02 kg
Brand
Descriere scurta
Adaptorul UGREEN va permite sa utilizati un cablu cu un conector de tip C in intrarea USB.Este extrem de util nu doar in viata de zi cu zi, ci si in deplasare, pentru ca nu trebuie sa iei cu tine mai multe incarcatoare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review