Cablu de date USB-C BASEUS 2A 2m (rosu+negru) CATKLF-C91

BASEUS
33,99 RON 49,74 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
BASEUS
Cod produs - SKU 016553

Descriere

Cablu Baseus Cafule

 

Baseus Cafule este un cablu USB-USB de tip C de înaltă calitate, conceput pentru transmiterea datelor și încărcarea dispozitivului.Datorită construcției sale ranforsate, are o rezistență sporită la rupere (protecție suplimentară la cablul de la mufă, și o împletitură mai groasă disponibilă doar în varianta Cafule).În plus, în construcție au fost utilizate materiale de întărire a structurii dopurilor (de exemplu aluminiu).

Cablul este puternic și flexibil.Permite transmiterea ușoară a datelor și încărcarea în siguranță a practic oricărui dispozitiv cu intrare USB Type-C.Conexiunea dintre cablu si mufa este realizata din materiale duble, moi si rezistente, prelungind timpul de utilizare.Cablul acceptă curent de 2 A și transfer de date de până la 480 Mbs.Cablul are 200 cm lungime, iar țesătura de nailon reduce semnificativ riscul de încurcare.

 

 


 


 

 

Specificații

 

Producător Baseus
Model Cablu Baseus Cafule USB pentru Tip-C 2A 2M Roșu + Negru
Cod prioduct CATKLF-C91
Material TPE, aluminiu, nailon
Lungime 200 cm
Curent de ieșire 2A MAX
Culoare Roșu + Negru
Compatibilitate Dispozitive cu conectori USB-C
Funcții Transfer de date, sincronizare, încărcare

 

Detalii

SKU
016553
Greutate
0.05 kg
Brand
Descriere scurta
Baseus Cafule este un cablu USB - USB de tip C de inalta calitate, conceput pentru transmiterea datelor si incarcarea dispozitivului.
Cablul este puternic si flexibil. Permite transmiterea usoara a datelor si incarcarea in siguranta a practic oricarui dispozitiv cu intrare USB Type-C.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review