Priza inteligenta dubla WiFi Gosund SP211 3500W, Tuya

GOSUND | NITEBIRD
92,99 RON 111,15 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
GOSUND | NITEBIRD
Cod produs - SKU 019895
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Priza WiFi inteligentă dublă
 
Priza Gosund SP211 vă oferă posibilitatea de a conecta două dispozitive diferite la sursa de alimentare și de a crea astfel o casă inteligentă.Are o funcție Wi-Fi, ceea ce îl face compatibil cu Alexis, Google Assistant și IFTTT.
 
border=0 
Control la distanta
 
Priza inteligentă Gosund SP211 vă permite să controlați de la distanță dispozitivele care sunt conectate la acesta.Le puteți porni și opri de la distanță, precum și să planificați când să le porniți sau să le dezactivați.Datorită acestui fapt, nu trebuie să vă faceți griji că ați uitat să stingeți lumina la ieșirea din casă sau să opriți fierul de călcat.Orice dispozitiv conectat la priza Gosund poate fi controlat de la distanță cu smartphone-ul sau tableta sau cu ajutorul ajutoarelor vocale Alex și Google Assistant.
 
 
border=0 
Capacități de planificare
 
Setarea temporizatorului la anumite ore vă permite să planificați la ce oră trebuie pornit dispozitivul.Acest lucru vă permite să vă treziți cu lumina deja aprinsă, dar nici nu trebuie să vă amintiți să opriți dispozitivele manual.Acest lucru nu numai că vă oferă confort, dar vă permite și să reduceți consumul de energie.
  

Creați-vă o casă inteligentă
 
Cu Gosund SP211 vă puteți crea propria casă inteligentă și vă puteți bucura de capacitatea de a vă controla dispozitivele de la distanță, de a seta temporizatorul și de a utiliza ajutoarele vocale Alex și Asistentul Google .
 
border=0 border=0

 Specificații:

Producător Gosund
Model SP211
Tensiune 100-240 V
Curent maxim 16 A
Putere maximă 3680 W
Temperatura de funcționare -20 ~ 45 °C
Conectivitate WiFi 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Aplicație TuyaSmart, Gosund
Compatibilitate Amazon, Google, IFTTT
Dimensiuni 10,5 x 10,5 x 9 cm
Indicare status LED
Temporizator Da
Măsurarea consumului de energie electrică Da

Detalii

SKU
019895
Greutate
0.19 kg
Descriere scurta
Priza Gosund SP211 va ofera posibilitatea de a conecta doua dispozitive diferite la sursa de alimentare si de a crea astfel o casa inteligenta.Are o functie Wi-Fi, ceea ce il face compatibil cu Alexis, Google Assistant si IFTTT.
Durata de livrare
4 - 7 zile lucratoare

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review