Priza inteligenta WiFi Gosund SP112 2xUSB, Tuya

GOSUND | NITEBIRD
85,99 RON 102,87 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
GOSUND | NITEBIRD
Cod produs - SKU 018510

Descriere

Serviți oriunde v-ați afla
 

Gosund SP112 este o priză inteligentă cu mufă UE și două porturi USB încorporate.Prin intermediul aplicației, putem controla iluminatul sau alte dispozitive casnice direct din aplicația de pe smartphone-ul nostru.Cu Smart Life (aplicația Tuya) (pentru descărcare gratuită pe Android și iOS).Odată ce produsul este conectat la rețeaua locală și adăugat la aplicația noastră, îl putem controla de oriunde din lume unde avem acces la Internet.
 
Dispozitivul funcționează cu cele mai recente sisteme: IFTTT, Amazon Alexa și Goggle Assistant

 
border=0


 
Ușor de utilizat
 
Aplicația Smart Life este disponibilă în limba poloneză, pe lângă pornirea/oprirea dispozitivului standard, oferă și crearea de planuri de acțiune pentru dispozitive individuale, datorită cărora poate porni/opri automat dispozitivele conectate la anumite ore.Dispozitivele Gosund funcționează numai în rețele WLAN de 2,4 GHz.
Datorită aplicației poți planifica funcționarea dispozitivelor din locuința ta (inclusiv lămpile) astfel încât acestea să simuleze prezența unui rezident, care poate speria un potențial hoț.
 
 
chenar=0


 
Construcție robustă
 
Mufa Gosund SP112 este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate.Este certificat ROHS și CE, carcasa este sigură și rezistentă la foc.Au fost încorporate două prize USB de 2,1 A fiecare.

 
chenar=0
 

Inclus

  • Fișă SP112
  • Manual de utilizare în polonezăSpecificații:

Producător Gosund
Model SP112
Ștecher European
Dimensiuni 8 x 7,5 x 7 cm
Tensiune 230 V
Putere 0,40 W
Putere maximă 3680 W
Conectivitate WiFi (2,4 GHz)
Precizia măsurării 0,1 kWh
Aplicație TuyaSmart, Gosund
Greutate 130 g
Curent maxim 16A
Semnalizarea stării LED
Temporizator Da
Măsurarea consumului de energie electrică Da

Detalii

SKU
018510
Greutate
0.19 kg
Descriere scurta
Gosund SP112 este o priza inteligenta cu mufa UE si doua porturi USB incorporate.Prin intermediul aplicatiei, putem controla iluminatul sau alte dispozitive casnice direct din aplicatia de pe smartphone-ul nostru.Cu Smart Life (aplicatia Tuya) (pentru descarcare gratuita pe Android si iOS).
Durata de livrare
4 - 7 zile lucratoare

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review