Umidificator de aer cu ultrasunete Deerma F323W 25W 5L

DEERMA
124,99 RON 154,18 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
DEERMA
Cod produs - SKU 025032

Descriere

 

Deerma F323W - aer perfect umidificat în casa ta

Cu umidificatorul Deerma F323W, vă puteți asigura un nivel optim de umiditate în casa dvs. și astfel vă puteți proteja sănătatea. Rezervorul său de apă are o capacitate de 5l, ceea ce asigură o funcționare de lungă durată. Designul bine gândit al produsului nu numai că are un caracter elegant, dar garantează și siguranță și ușurință în utilizare.

 

 


 

Nivel optim de umiditate

Volumul de ceață al dispozitivului este de până la 300 ml/h. Aceasta este o valoare optimă care este ideală pentru casa dumneavoastră. Este suficient de mare pentru a umidifica perfect aerul din camera aleasă, dar suficient de mic pentru a nu provoca pete de umezeală pe pereți și mobilier. De asemenea, nu creează umiditate neplăcută și dăunătoare. Puteți regla nivelul de umidificare rotind butonul F323W.

 

 


 

Conceput pentru a impresiona prin performanțe superioare

Ce face ca umidificatorul să emită o ceață de apă de un volum atât de perfect? Designul său atent gândit! Aparatul este echipat cu o priză în formă de umbrelă. Are 8 fante prin care aburul este distribuit uniform. Umidificatorul pulverizează molecule de apă de doar câțiva micrometri, ceea ce ajută la prevenirea striurilor pe mobilier sau pe pereți.

 

 


 

Funcționează toată ziua

Unul dintre cele mai mari avantaje ale umidificatorului este rezervorul de apă de 5 litri. Vă permite să vă bucurați de un timp de funcționare impresionant de lung. Odată ce îl umpleți și porniți dispozitivul, acesta poate umidifica aerul din casă chiar și pe tot parcursul zilei - de dimineața până seara. Necazul de a completa apa de mai multe ori pe zi nu va mai fi o problema - Deerma F323W este de neegalat ca performanta si confort!

 

 


 

Curățenia și prospețimea pe care le doriți

Deerma F323W are si un filtru special de praf pentru a fi amplasat in partea de jos a masinii. Împiedică pătrunderea prafului și a altor resturi în interiorul umidificatorului. În acest fel, rezervorul de apă rămâne curat mult timp, iar ceața rămâne răcoritoare și inodoră.

 

 


 

Bucurați-vă de o ușurință excepțională de utilizare

Este atât de ușor de utilizat - nu va trebui niciodată să vă faceți griji pentru nimic. Pur și simplu deconectați rezervorul și umpleți-l cu apă, apoi puneți-l înapoi la locul potrivit. Odată ce ați făcut asta, pur și simplu rotiți butonul umidificatorului pentru a începe să pulverizați o ceață de apă. Iar atunci când rezervorul rămâne fără apă, unitatea se va opri automat - nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea acestuia!

 

 


 

Design elegant - fără scurgeri

Umidificatorul arată foarte bine. Designul său modern și minimalist îl face perfect pentru orice cameră și completează perfect amenajarea acestuia. În plus, tehnologia de sudare cu ultrasunete folosită în procesul de producție al dispozitivului permite o conexiune optimă între baza F323W și rezervorul său de apă. Datorită acestui fapt, puteți utiliza umidificatorul fără să vă faceți griji cu privire la scurgeri.

 

 

Specificații

 

Brand Deerma
Nume Umidificator Deerma
Model F323W
Tensiune 220-240V ~ 50-60Hz
Putere 25W
Capacitate 5 l
Culoare Gri
Nivel de zgomot 36dB

 

 

Detalii

SKU
025032
Greutate
2 kg
Brand
Durata de livrare
4 - 7 zile lucratoare
Descriere scurta

Cu umidificatorul Deerma F323W, va puteti asigura un nivel optim de umiditate in casa dvs. si astfel va puteti proteja sanatatea. Rezervorul sau de apa are o capacitate de 5l, ceea ce asigura o functionare de lunga durata.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review