Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. EBASE SOFT SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.


Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.


Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:


  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comertul electronic


EBASE SOFT SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.ebase.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.


Intregul continut al site-ului www.ebase.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea EBASE SOFT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul EBASE SOFT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Domeniul www.ebase.ro este detinut de catre EBASE SOFT SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.


Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator si va fi urmata de o Proforma/Factura fiscala.
Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin e-mail catre Cumparator prin trimiterea unei Proforme/Factura fiscala.
Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului sub pretul achizitie).

Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
Daca apar erori si unele produse sunt postate cu un pret gresit, veti fi contactat si veti avea optiunea de confirmare a comenzii la pretul corect sau de anulare a acesteia. Daca nu puteti fi contactat, comanda va fi considerata anulata si se va recurge la procedura de restituire a sumei platite. Nu ne obligam sa onoram comenzi ce au ca obiect produse al caror pret este gresit, iar greseala este sesizabila, pretul expus neincadrandu-se in grila noastra obisnuita de preturi.
Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor postate pe site in orice moment, cu exceptia produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate. Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor cantitati mari si/sau in functie de conditii specifice stabilite prin acordul partilor.
Produsele prezentate pe ebase.ro sunt comercializare de EBASE SOFT SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.


POLITICA DE RETUR

Clientii ebase.ro au dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comerț la distanță

Renuntarea la cumparare reprezinta un serviciu gratuit oferit clientilor EBASE SOFT S.R.L., societate comerciala cu raspundere limitata, organizata potrivit legii romane, cu sediul in Fantanele, judetul Arad, nr. 219, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J02/1104/2023, numar de inregistrare fiscala RO 48533768.

Clientii care renunta la cumparare, solicitand returul unui produs, se vor supune regulilor prezentului Regulament, acceptandu-l in integralitate.

Acestia pot fi persoane fizice  sau persoane juridice care au achizitionat produse din magazinul fizic sau de pe www.ebase.ro, fiind titularii facturii sau ai bonului fiscal (persoane fizice) sau reprezentantii persoanei juridice titulare a facturii fiscale ebase.ro

Lipsa de conformitate

Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea in scris (e-mail sau telefonic) a ebase.ro In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expediere. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, se va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, se va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Cheltuielile aducerii la conformitate (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre ebase.ro  
Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Fie trimiti până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării, fie duci produsul în showroom-ul ebase.ro


Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii acestuia. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de noi.

- Colete ce prezinta deteriorari;
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa faceti constatarea printr-un proces verbal in prezenta curierului si sa refuzati receptia lor.

- Produse ce v-au fost livrate gresit;
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de ebase:

Costul de transport pentru retur este suportat de ebase, în limita a 10 Kg/colet. Dacă coletul depașește 10 Kg, costul de transport pentru retur este suportat in totalitate de cumparator.

În cazul în care produsul se returnează în Showroom și modalitatea de plată a fost transfer bancar, returnarea banilor se face tot prin transfer bancar, și nu în numerar la casierie.

Produse care nu sunt acceptate la retur:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul efectuarii returului

In cazul in care nu exista neconformitati iar produsele indeplinesc toate conditiile de retur mentionate mai sus, angajatii EBASE SOFT SRL vor proceda la intocmirea documentelor financiar-contabile aplicabile, in conformitate cu prevederile legale (factura de retur/avans, dispozitie de compensare, dispozitie de plata, chitanta). Datele necesare intocmirii documentelor mai sus mentionate fac referire la: nume, prenume, domiciliu, seria si nr. CI, cont bancar, dupa caz. Vom folosi datele cu caracter personal in scopul intocmirii documentelor financiar-contabile, conform dispozitiilor legale in vigoare. In cazul in care dumneavoastra nu doriti sa furnizati aceste date, returnarea produselor nu este posibila chiar daca se incadreaza in conditiile de retur mai sus prezentate, intrucat nu ne putem conforma legislatiei din domeniul fiscal.

Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumpararetoate costurile sunt suportate de catre ebase.roTERMEN DE LIVRARE


Termenul mediu de livrare pentru produsele comercializate de EBASE SOFT SRL prin intermediul magazinului ebase.ro este de 4 - 7 zile lucratoare.


GARANTIE PRODUSE vandute de catre ebase.ro:


Garantie Persoana Fizica: 12 - 24 luni 
Garantie Persoana Juridica: 6 - 12 luni 

Garantia unui produs poate sa difere in functie de producator.