18%

Umidificator cu ultrasunete 28W 5L Deerma F327W

DEERMA
253,99 RON 313,32 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
DEERMA
Cod produs - SKU 024190

Descriere

 

Umidificator pentru sarcini speciale
 

Umidificatorul de aer modern Deerma F327W cu funcție de sterilizare este o soluție ideală pentru bolnavi de alergie.Designul său elegant combinat cu funcționalitatea funcționează în orice situație.

 

 


 

Puterea luminii UV

Soluția modernă de sterilizare a apei cu o lampă UV va funcționa în fiecare casă, în special în rândul persoanelor cu alergii.Un sistem special de 360 ° permite purificarea minuțioasă a apei din rezervor, ceea ce are ca rezultat un abur neînchipuit de proaspăt și curat.Eficacitatea acestei metode este de 99% din bacteriile anihilate și alte microorganisme.Întregul proces are loc în interiorul dispozitivului și este invizibil, ceea ce îl face complet sigur pentru ochi.

 

  


Operare pe termen lung

Un rezervor de apă puternic cu o capacitate de 5 L oferă posibilitatea de a lucra până la 14 ore fără umplere.Această soluție permite menținerea constantă a umidității aerului atât ziua, cât și noaptea.


 

 


 

Design modern

Umidificatorul a fost proiectat într-o tehnologie care limitează conexiunea pentru a evita scurgerile sau deteriorarea mecanică.În plus, forma elegantă, ovală a rezervorului transparent combinată cu baza neagră se va potrivi în orice spațiu.Deerma D327W poate deveni, de asemenea, mai personal prin adăugarea de decorațiuni în rezervorul de apă.Echipat cu un afișaj modern care arată nivelul actual de umiditate.


border=0

 Filtrare cu carbon

Folosind un filtru de carbon cu tehnologie de găuri 3D, a fost atins cel mai înalt nivel de curățenie.Filtrarea captează orice praf, păr sau alte particule care pot provoca contaminarea apei în rezervor.


border=0Trei niveluri de putere


Dispozitivul este echipat cu trei niveluri de evacuare a aburului .Primul este folosit pentru umidificarea pe termen lung, dar lentă.Al doilea poate fi folosit pentru menținerea constantă a umidității, dar la scară mai mare.Al treilea nivel oferă o ejecție mare și extinsă a aburului, care este utilă pentru umidificarea rapidă.În funcție de starea aerului și de timpul de funcționare selectat, dispozitivul va selecta singur modul corespunzător, oferind 45% până la 90% umiditate a aerului. 

 

Ceață hidratantă


Un sistem special de spargere a moleculelor de apă face ca din dispozitiv să iasă o ceață fină, fără picături mari de apă.Aceste microparticule nu numai că hidratează aerul, ci pătrund și în piele, lăsând-o netedă și strânsă.


 


 

Pentru utilizare pe timp de noapte
 

Mod de funcționare silențios 20-40 dB0, setări pentru timpul de funcționare, oprirea afișajului și posibilitatea de a aprinde lumina albastră sau off oferă condiții ideale pentru a utiliza umidificatorul și pe timp de noapte.

border=0

 


 

Setări pentru timpul de lucru


Capacitatea de a seta timpul de lucru oferă confort în utilizare.Aparatul poate funcționa 2,4,8 sau 10 ore fără pauză, în funcție de nevoi.De asemenea, este posibil să rulați umidificatorul fără un interval de timp specific, totuși, o protecție specială va opri dispozitivul după 12 ore pentru a evita funcționarea fără apă în rezervor.

 

border=0


 

Aromaterapie


Puteți adăuga uleiurile parfumate preferate pe dispozitiv pentru a umple camera cu aromă, pe lângă umidificare.În acest fel poți desfășura aromaterapie, care are un impact pozitiv asupra bunăstării tale.

 

border=0

 


 

Specificații

 

Brand Deerma
Model F327W
Tensiune nominală 220-240V ~ 50/60Hz
Putere nominală 28W
Dimensiuni 220 x 220 x 285 mm
                  Capacitate rezervor apă                  5l

 

 

Detalii

SKU
024190
Greutate
2 kg
Brand
Durata de livrare
4 - 7 zile lucratoare
Descriere scurta

Umidificatorul de aer modern Deerma F327W cu functie de sterilizare este o solutie ideala pentru bolnavi de alergie.Designul sau elegant combinat cu functionalitatea functioneaza in orice situatie.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review