Umidificator cu ultrasunete Deerma F325 5L 25W

DEERMA
217,99 RON 268,56 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
DEERMA
Cod produs - SKU 024019

Descriere


Deerma F325-Umidificator pentru toată lumea
 

Umidificatorul de aer modern Deerma F325 este ideal pentru casă.Dimensiunea sa mică, combinată cu puterea mare de 25W, îl fac să poată umidifica cu ușurință orice cameră.

 

l=

 


 

Design modern

 

Dispozitivul a fost fabricat din cea mai înaltă calitate materiale pentru a obține durabilitate ani de zile și în același timp un aspect modern.Rezervorul de apă transparent vă permite să urmăriți nivelul apei.De asemenea, puteți adăuga decorațiunile preferate în recipient pentru a se potrivi umidificatorului pe gustul dvs.

 

border=0

 


 

Hidratare toată ziua

 

Rezervorul de 5 litri poate fi reumplut o dată pe zi pentru a umidifica în mod continuu întreaga cameră pe tot parcursul zilei sau nopții.Umidificatorul vă va anunța când nivelul apei este scăzut, iar când acesta se epuizează, se va opri automat.


 


 

Filtre adecvate

 

Un filtru special anti-praf împiedică orice murdărie să intre în rezervor, astfel încât acesta să rămână curat pentru o lungă perioadă de timp iar aburul produs nu are un miros neplăcut și oferă o senzație de împrospătare.

border=0

 Lucru liniștit

 

Construcția umidificatorului a permis limitarea zgomotul de funcționare cât mai mult posibil, datorită căruia funcționează la doar 36 dB.Funcționarea sa este aproape inaudibilă chiar și noaptea.


border=0
 Ceață ușoară


Priza în formă de umbrelă și atomizorul ceramic permit o ieșire uniformă a aburului.Acesta blochează eficient picăturile mari de apă, iar 8 fante împrăștie uniform o ceață fină în exterior, fără a provoca pete de apă.


 


 

Ușor de utilizat


Dispozitivul este operat printr-un singur buton.Există două moduri de funcționare: prima treaptă de viteză, care distribuie ușor aburul, și treapta a doua pentru hidratare rapidă, cu debit mare de ceață.

border=0

 

 

Specificații

 

Marca Deerma
Model F325
Tensiune nominală 220-240V ~ 50/60Hz
Putere nominală 25W
Dimensiuni 220 x 220 x 285 mm
Capacitatea rezervorului de apă 5L

 

 

Detalii

SKU
024019
Greutate
1 kg
Brand
Durata de livrare
4 - 7 zile lucratoare
Descriere scurta

Umidificatorul de aer modern Deerma F325 este ideal pentru casa.Dimensiunea sa mica, combinata cu puterea mare de 25W, il fac sa poata umidifica cu usurinta orice camera.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review