Umidificator cu ultrasunete Deerma ST635W 25W 4.5L

DEERMA
318,99 RON 392,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
DEERMA
Cod produs - SKU 027783

Descriere

Umidificator de aer cu ultrasunete Deerma ST635W

Știați că este corect Nivelurile umidificatorului de aer cu ultrasunete ambiental au un impact mare asupra sănătății tale? Umidificatorul de aer cu ultrasunete Deerma ST635W vă va permite să aveți grijă de condiții optime în fiecare cameră. Capacitatea sa de 4,5 l este suficientă pentru câteva ore de lucru, iar reumplerea cu apă este fabulos de ușoară și convenabilă. Filtrul încorporat elimină eficient murdăria, iar duza rotativă asigură o umidificare uniformă. De asemenea, puteți adăuga uleiurile esențiale preferate la dispozitiv și vă bucurați de un parfum plăcut.

border=

 

Rezervor mare de apă

Umplerea rezervorului de la umidificatorul de aer cu ultrasunete este incredibil de simplă și rapidă. Uitați de dezasamblarea complicată și de a reasambla unitatea. Acum tot ce trebuie să faceți este să îndepărtați capacul și să turnați cantitatea potrivită de apă. Nici măcar nu trebuie să opriți umidificatorul de aer cu ultrasunete ! Cu o capacitate de 4,5 l, umidificatorul poate funcționa până la 16 ore cu o singură reumplere.

border=

 

Întotdeauna apă curată

Păstrați-vă sănătoși pe dumneavoastră și familia dvs. Umidificatorul de aer cu ultrasunete Deerma ST635W este echipat cu un sistem de filtrare, datorită căruia purifică nu numai apa, ci și aerul. Filtrul în formă de plasă specială oprește eficient toate corpurile străine și contaminanții. Filtrul de cărbune activ blochează praful și părul și elimină mirosurile neplăcute. Dacă este necesar, îl puteți scoate și curăța.

 

Reglați funcționarea umidificatorului la nevoile dvs.

Lăsați-vă uimit de performanța umidificatorului de aer cu ultrasunete Deerma ST635W. Aparatul generează o ceață la o frecvență de până la 280 ml/h și poate umple în mod continuu încăperile din casa ta cu picături de apă de 1-5 microni. În acest fel, va oferi pielii tale hidratare profundă. Duza ST635W se rotește la 360 ° - tu decizi direcția în care este poziționată. Volumul de ceață generată poate fi reglat cu ușurință folosind butonul încorporat.

border=

 

Umpleți o cameră cu un parfum frumos

Doriți nu numai aerul umidificatorului de aer cu ultrasunete corespunzător, ci și un parfum plăcut în cameră? Nici o problemă! Aparatul este echipat cu un recipient special pentru uleiuri esențiale. Pune câteva picături din preparatul tău preferat și umple toată camera cu un parfum uimitor! Toată lumea merită un moment de relaxare – cu Deerma ST635W poți crea un salon SPA în propria casă. Umidificatorul funcționează extrem de silențios cu un nivel de sunet mai mic de 38 dB. Nimic nu vă va tulbura liniștea sufletească!

border=

 

Stil și practic

Umidificatorul impresionează prin designul său elegant și minimalist. Detaliile de culoarea sampanie ii confera un caracter clasic, stilat si se potrivesc perfect cu culoarea alba a carcasei. Unitatea este, de asemenea, extrem de ușor de întreținut. Pur și simplu îndepărtați capacul superior al umidificatorului pentru a îndepărta orice murdărie care se adună după un timp de utilizare. Rezervorul de apă este suficient de mare pentru a putea curăța cu ușurință orice sol sau alte murdărie.

border=

 

Specificații

 

Brand Deerma
Nume Umidificator cu ultrasunete Deerma
Model DEM-ST635W
Tensiune de operare 220-240V ~ 50-60Hz
Putere 25 W
Capacitate 4,5l
Dimensiuni 277x156x270mm
Material ABS

 

 

Detalii

SKU
027783
Greutate
2 kg
Brand
Durata de livrare
4 - 7 zile lucratoare
Descriere scurta

Știati ca este corect Nivelurile umidificatorului de aer cu ultrasunete ambiental au un impact mare asupra sanatatii tale? Umidificatorul de aer cu ultrasunete Deerma ST635W va va permite sa aveti grija de conditii optime in fiecare camera. Capacitatea sa de 4,5 l este suficienta pentru cateva ore de lucru, iar reumplerea cu apa este fabulos de usoara si convenabila.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review