Umidificator Deerma ST636W functie sterilizare 28W 4.5L

DEERMA
487,99 RON 601,78 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
DEERMA
Cod produs - SKU 027784

Descriere

Umidificator de aer Deerma ST636W

Păstrați-vă pe tine și pe cei dragi sănătos. Umidificatorul Deerma ST636W, ușor de utilizat, oferă o funcție de sterilizare cu lumină UV pentru a elimina până la 99,9% din bacterii. Sistemul de filtrare în mai multe etape asigură o purificare eficientă. Modul special Baby sleep face ca dispozitivul să fie ideal și pentru casele cu copii mici. Afișajul digital facilitează utilizarea umidificatorului, iar capacitatea sa de 4,5 l îi permite să funcționeze continuu până la câteva ore.


border=0

 

Apă perfect purificată

Apa de la robinet conține o mulțime de bacterii invizibile cu ochiul liber, care se pot dovedi periculoase pentru sănătatea ta. Prin urmare, umidificatorul ST636W este echipat cu o zonă internă de sterilizare UV-C. Lichidul care curge prin el este imediat curățat bine și apoi pulverizat într-o ceață fină. Acest lucru vă permite dvs. și familia dvs. să vă bucurați de aer optim umidificat și sigur pentru sănătate.

border=

 

Se va ocupa de bacterii în cel mai scurt timp

Lumina UV-C la 253,7 nm asigură o sterilizare fiabilă. Permite eliminarea a până la 99,9% din bacteriile frecvente. Se ocupă perfect de bacterii precum stafilococii sau e. Coli. Umidificatorul este echipat și cu un sistem de filtrare în 2 trepte, care constă dintr-un filtru plasă și un filtru cu cărbune activ. Captează eficient părul, praful și alte impurități.

border=

 

Menține inteligent nivelul indicat de umiditate a aerului

Umidificatorul marca Deerma poate menține în mod inteligent umiditatea din cameră la nivelul potrivit. Setează orice valoare între 45% și 90% și oferă-ți mediul perfect pentru a lucra sau a te relaxa. Aparatul va regla continuu volumul de ceață pulverizată în funcție de condițiile din mediul dumneavoastră.

 

Creat ținând cont de cei mici și de părinții lor

Modul de somn Baby a fost pregătit pentru cei mai pretențioși utilizatori ai produselor Deerma. La apasarea unui buton, activeaza sterilizarea cu lumina UV si stabileste un nivel constant de umiditate la 65%, creand astfel conditii optime atat pentru bebelusi cat si pentru parintii acestora.

 

Adio zgomote enervante

Ce altceva face un umidificator atât de potrivit pentru casele cu copii mici? Funcționarea sa extrem de silențioasă! Nivelul de sunet al dispozitivului nu depășește 36,5 dB. Astfel, puteți citi în liniște o carte sau puteți lucra în timp ce copilul dumneavoastră doarme liniștit. Niciun zgomot enervant nu vă va perturba liniștea sufletească.

 

Asigurați-vă că casa dvs. este umidificată optim

Dispozitivul generează o ceață la o frecvență de până la 280 ml/h și duza sa special concepută se rotește la 360 °, astfel încât poate umidifica uniform aerul din cameră. Deerma ST636W va începe să umple camera cu picături de 1-5 microni în câteva momente.

border=

 

Reglați umidificatorul la nevoile dvs.

Dumneavoastră decideți cum doriți să funcționeze umidificatorul dvs. ST636W acceptă 3 niveluri de volum de ceață, astfel încât să puteți ajusta funcționarea acestuia la nevoile dvs. și la condițiile din camera dvs. Există, de asemenea, un cronometru special care vă permite să setați dispozitivul să se oprească automat după o anumită perioadă de timp, până la maximum 12 ore.

< img src = https://rcpro.pl/data/include/cms/12Deerma/23.06/ST636W/4.jpg?v=1626869050008 chenar = 0 alt = lățime = 1100 înălțime = 701 />

 

Rezervor spațios - umplere convenabilă cu apă

Nu mai este nevoie să dezasamblați sau să mutați umidificatorul pentru a-și umple rezervorul. Doar deschideți capacul și turnați cantitatea potrivită de apă. Nici măcar nu trebuie să opriți dispozitivul! De asemenea, vă puteți lua rămas bun de la nevoia enervantă de a umple rezervorul prea des. Cu o capacitate de 4,5 l, umidificatorul poate funcționa până la 16 ore cu o singură umplere.

border=

 

Operare ușoară prin afișaj digital

Afișajul digital clar cu 4 butoane oferă acces comod la cele mai importante informații și la toate funcțiile umidificatorului. Verificați rapid și convenabil nivelul actual de umiditate din cameră, selectați unul dintre cele 3 niveluri de volum de ceață, activați sau dezactivați modul de somn pentru bebeluș, setați un cronometru sau activați umidificarea continuă. Dacă este necesar, puteți, de asemenea, să opriți ecranul apăsând lung butonul de pornire.

border=

 

Facilități suplimentare special pentru dvs.

Capacitățile extraordinare ale umidificatorului merg mână în mână cu dimensiunea sa compactă. Dispozitivul nu va ocupa prea mult spațiu pe birou, raft sau blatul din bucătărie. Produsul este, de asemenea, extrem de ușor de întreținut. Pentru a curăța rezervorul de apă, pur și simplu îndepărtați capacul superior, ceea ce este ușor de realizat cu mânerul încorporat. Un recipient suplimentar pentru uleiuri esențiale vă permite să umpleți întreaga cameră cu un parfum plăcut. Elementele filtrante pot fi spalate sub jet de apa, prelungindu-le astfel viata.


border=0

 

Specificații

 

Brand Deerma
Nume Umidificator Deerma
Model DEM-ST636W
Tensiune de operare 220-240V ~ 50 -60Hz
Putere 28 W
Nivel de zgomot ≤36,5 dB
Capacitate 4,5l
Dimensiuni 277x156x270mm
 

 

 

Detalii

SKU
027784
Greutate
2 kg
Brand
Durata de livrare
4 - 7 zile lucratoare
Descriere scurta

Pastrati-va pe tine si pe cei dragi sanatos. Umidificatorul Deerma ST636W, usor de utilizat, ofera o functie de sterilizare cu lumina UV pentru a elimina pana la 99,9% din bacterii. Sistemul de filtrare in mai multe etape asigura o purificare eficienta. Modul special Baby sleep face ca dispozitivul sa fie ideal si pentru casele cu copii mici.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review